Mijn passie voor bier wil ik dolgraag delen en er is geen betere manier dan dat met een leuke en leerzame proeverij te doen.

Als Internationaal Biersommelier met veel ervaring als bierbrouwer bied ik een unieke mogelijkheid om meer over bier te weten te komen.

Wil je een leuke bierproeverij beleven dan kan ik dit voor je verzorgen. Denk hierbij aan een vriendenavond, verjaardag of bedrijfsuitje.

De proeverij kan op locatie georganiseerd worden waarbij ik na afloop de ‘rotzooi’ weer gewoon meeneem en je dus verder geen omkijken hebt naar vuile glazen en lege bierflessen.


Er zijn verschillende thema’s voor een proeverij mogelijk. Denk hierbij aan Brouwproces, Trappist of Bokbieren. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk en die kunnen we nader bespreken




Een proeverij duurt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur .

De volgende proeverijen kunnen gekozen worden:

1. Groovy € 20
Proeverij van zes bieren inclusief één fles speciaalbier na afloop
van de proeverij
2. Groovy & Cosy € 25
Als arrangement 1. incl.
diverse zoutjes en hapjes na de proeverij
(bijv: zoutjes, worst, kaas, olijf)
3. Groovy & Cosy & Tasty € 35
Als arrangement 2. incl.
tijdens de proeverij een bijpassend hapje bij drie bieren
3. Groovy & Cosy & Tasty & Crispy € 37,50
Als arrangement 3. incl.
Tijdens de proeverij heerlijke Franse Baguette met olijfolie,
verse peper en olijvenzout.
Feestelijk bierig aperitief bij binnenkomst € 2
Elk extra speciaalbier na de proeverij € 2,50
Feestelijk aperitief

Op dit moment worden de volgende thema’s aangeboden.

1. Leven in de Brouwerij
Tijdens deze proeverij doorlopen we alle stappen in het brouwproces en
proeven we bij elke stap een bijpassend biertje.
2. Bokbieren
Bokbieren zijn natuurlijk vooral bekend van de herfst, maar ze komen in
elk jaargetijde voor. We proeven verschillende bokbieren uit de
diverse jaargetijden.

Rondom bokbieren hangen vele mythes en verhalen, die we gaan
doorprikken of juist bevestigen.
3. Gistingsmethoden
In deze proeverij speelt de vergisting van bier de hoofdrol.
Het gistingsproces is misschien wel de belangrijkste smaakmaker in bier en ‘maakt’ of ‘breekt’ het bier. We gaan diverse vergistingmethoden proeven en vergelijken.
Deze proeverij is met name geschikt voor de wat gevorderde bierproever.

Als je zelf ideeën voor een thema hebt, dan kunnen de mogelijkheden uiteraard besproken worden.

Als voorproefje voor thema’s die in de nabije toekomst aangeboden gaan worden :

  • Leren proeven
  • Trappisten proeverij
  • Trends
  • Bier Spijs


Als je de proeverij een keer mee wilt maken, neem dan contact op.