Onze passie voor bier willen we dolgraag delen en er is geen betere manier dan dat met een leuke en leerzame proeverij te doen.

Als aankomend internationaal bier sommelier gecombineerd met veel ervaring als bier brouwer biedt Ramon een unieke mogelijkheid om meer over bier te weten te komen.

Wil je een leuke bierproeverij beleven dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Denk hierbij aan een vriendenavond, verjaardag of bedrijfsuitje.

De proeverij kan op locatie georganiseerd worden waarbij wij na afloop de ‘rotzooi’ weer gewoon meeneemen en je verder geen omkijken naar vuile glazen en lege bierflessen hebt.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de Groovy proefruimte boven de brouwerij. Hier kunnen we een groep van maximaal 8 personen kwijt. De proefruimte is ingericht als een ‘bierige’ mancave. Deze locatie heeft als unieke mogelijkheid om de brouwerij te kunnen betrekken bij de proeverij wat een extra dimensie aan de proeverij geeft.

In de Groovy proefruimte is het ook mogelijk om de beschikbare bieren van Brouwerij Groovy te kunnen proeven

Een proeverij duurt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur en is afhankelijk van de gekozen proeverij. De proeverij is altijd op maat en kan in overleg bepaald worden.
Neem voor de diverse mogelijkheden contact op met Ramon.

Als voorproefje alvast wat mogelijkheden van proeverij thema’s :

  • Brouwproces
  • Leren proeven
  • Trappisten proeverij
  • Gistingsmethoden
  • Trends
  • Bier Spijs

Hiernaast wordt er ook nog een terugkerende open proefavond georganiseerd

Maandelijks wordt een proeverij georganiseerd in de proefruimte boven de brouwerij.  iedere keer wordt een ander thema behandeld. Te denken valt aan thema‚Äôs als trappisten bieren, seizoen bieren, bier trends etc.

Aan de proeftafel is plek voor 8 proevers. Na de proeverij is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een biertje. Hierbij kan genoten worden van de bieren die tijdens de proeverij geschonken zijn of een biertje dat door brouwerij Groovy gebrouwen is.

Als je de proeverij een keer mee wilt maken, neem dan contact op.